Sale!

Hermonex Original – Ramuan istimewa Untuk Wanita Istimewa

RM179.00 RM58.00

Description

hermonex-malaysia-original

Hermonex Original – Ramuan istimewa Untuk Wanita Istimewa

Lepas bersalin, anak dah 5, automatik orang tau tu mesti emak budak kan…??
.
Rahsia orang-orang tua dulu nak kekal montok, gebu-gebas kena minum jamu, mula-mula kena rebus dulu, nak minum pahit pulak tu…😭
.
Rahsia zaman moden ni? Minum Hermonex je… dahlah sedap, rasa coklat, rasa macam nak minum 1 jug je… kesan pun seawal 1 sachet… bayangkan kalau dah minum 10 sachet, silap-silap kita anak dah 10 pon orang percaya kita ni masih anak dara…😘😘😘
.
Antara Kelebihan Utama Hermonex:
Tambah Susu Badan Ibu
Tegangkan Payudara
Anjalkan Punggung
Ketatkan Ms V
Selesaikan masalah keputihan
Jadikan kulit gebu dan lembut
.
Hermonex TIDAK SESUAI untuk:
Orang yang belum berkahwin
Ibu mengandung
.
Jom! tunggu apa lagi? wassap skrg untuk order.

Harga Pasaran Semasa RM179

Harga PROMOSI, FREE POSTAGE
Trial Pack 10 sachet – RM58
1 Botol RM139
2 Botol RM259
3 Botol RM359

 

⬇ Sila klik link pada gambar di bawah untuk order produk beli-pam-zakar-bathmate-hydromax-x30-ubat-kuat-tahan-lama-zakar-besar-panjang-murah-borong-malaysia-vimax-candy-b-bazooka-nextre-lemonex-hermonex-nexcious-titan-gel-supergel-gambir-emas

#hermonex #hermonexmalaysia #hermonexoriginal #hermonexhq #hermonexmarvelous #isteridambaansuami #suamibahagiaisterigembira

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hermonex Original – Ramuan istimewa Untuk Wanita Istimewa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *